Hírlevél október 2.

2013.10.20 17:48

 

Szervusztok!

Október 5-én ideiglenes cserkészotthonunkban (nálunk) jöttünk össze. A törzs fontos megbeszélést tartott, a többieknek játék volt a program.
Meghoztuk a csapatalapításhoz szükséges döntéseket: csapatnév-Szent Miklós, csapatparancsnok-Blau Sándor, lánycserkész-vezető-Varjuné Müller Ágnes.
A kitöltött nyomtatványokat leadtam cserkészkerületünk vezetőjének, még az idén megkaphatjuk az ideiglenes (3év) működési engedélyt.

Október 11-13 Őrsvezetőképző tábori hétvégén öten vettek részt (Viki, Zsófi, Virág, Áron, Sanyi). A kiképzők és az őv-jelöltek között is sok ismerőssel találkoztak.
Amíg a nagyok tanultak, addig a kiscserkészek és szülők árvácskát ültettek a szalagágyunkba. A négy kicsi (Zsolnai Réka, Blau Kata, Osvai Réka és Gergő) dicséretet érdemelnek - közel 500 palántát ültettek el! Köszönjük a szülőknek is a segítséget!

Október 19-n játszottunk egy órát, majd részt vettünk a helyi néptánccsoport foglalkozásán.

Október 26-29. PORTYA!
gyülekező 26-án 07:15-kor nálunk, indulás 07:30h.
Felszerelés: diákigazolvány, alsónemű és póló (4-4db), vastag zoknik, alvóruha (melegítő), hálózsák, harisnya/hosszú alsó, pulóverek, kabát, melegítő (játékhoz), túra nadrág,
túrabakancs, váltócipő, esőkabát, túra-hátizsák, kulacs/palack, szombati útra és túrára ennivaló, zseblámpa/fejlámpa.
Ne hozzatok: telefon, elektromos kütyük, zsebpénz (csak 50-200Ft adomány a misére).
Viszem az utánfutót, abban kényelmesen elférnek majd a csomagjaink.

A Betlehemes játékba várom a jelentkezést az őszi szünet végéig! Jelmezt és szereplési lehetőséget csak az időben féliratkozóknak tudunk biztosítani!

Kövessetek bennünket a Facebookon!
https://www.facebook.com/groups/525792540830465/

Jó Munkát!

Blau Sándor